Image0000001(231)

Wobler-weekend i klubhuset

På vinterhalvårets hyggelige klubaftener forbereder vi os til de mange spændende fisketure resten af året: Vi øver de stærkeste fiskeknuder ved at knytte nyttige forfang til bl.a. gedder og fladfisk. Vi laver vore egne spinnere i forskellige modeller, størrelser og farver – og vi fremstiller også flotte, fristende blink og supplerer med støbe-blink og synk. Desuden binder vi en hel del forskellige fluer til åen, kysten P&T samt geddefluer. Enten til spinefiskeri med ”vandprop”/bombarda eller til fluegrej.

Sidst men ikke mindst laver vi også forskellige woblere - med Per som kyndig instruktør - i mange størrelser og farver til vidt forskellige fiskearter. Fiskeriet bliver endnu sjovere, når vi selv laver en stor del af vort endegrej og samtidig sparer vi en masse penge – vi sparer faktisk mere, end det koster at være medlem af juniorklubben. Så det er ren win-win!

På billedet viser vi en del af de mange wobler-modeller, vi har lavet de seneste år. Nederst på fotoet ses årets nyhed: En ”Deep diver-wobler”, der kan fange aborrer og gedder helt ned til 6-8 meters dybde og som allerede har givet Per gode resultater på Glenstrup Sø.

Fremstillingen af de flotte woblere er en krævende proces med mange arbejdsgange, så der går et par klubaftener mere, inden de er klar til brug.

Se meget mere om wobler-byg på vor Facebook-side ”Trend å Juniorafdelingen.”