DSC 0068

Lystfiskeriets dag

”Smoltene” har afholdt Lystfiskeriets Dag for 15. år i træk ved Gunderup Fiskesø sammen med ejerne, Lene og Karl Emil. Ligesom sidste år var dagen udsat fra maj til september pga. den hårdnakkede virus..

Deltagerantallet har varieret fra år til år, men har gennemgående været ok. I år var vi dog forberedt på, at det var op af bakke: Det kolliderede for det første med en masse konfirmationer, fester, arrangementer og aktiviteter, som også var udskudt fra foråret. For det andet er der pt. en del smitte blandt børn og unge og vi fik to afbud på den konto.

For det tredje lovede vejrudsigten blæst og heftige byger, men i virkeligheden holdt det tørt med fineste fiskevejr. Og for det fjerde – og værste: Vor foromtale blev igen syltet af de lokale ugeblade Aars Avis, Farsø Avis, Vesthimmerlands Avis og Ugeavisen - men til gengæld bragt i Nordjyske samt Vesthimmerlands Folkeblad fra Løgstør. Mange tak for jeres support! Desuden bragte vi selvfølgelig omtale her på hjemmesiden, på Gunderup Fiskesøs facebook-side ligesom vi 14 dage i forvejen satte nye plakater op i de 12 shelters rundt om de to søer.

De eneste deltagere dog var Bastian og hans far fra Aars. Vi delte den fælles skuffelse over, at der ikke kom flere deltagere, men fik snakket og hygget en masse og glædede os over den flotte regnbue, som de fangede i fællesskab.

– Vi synes stadig, at Lystfiskeriets Dag er et supergodt tilbud: Et barn under 15 år kan fiske i 4 timer sammen med en voksen for kun 120 kr. i alt. Det er langt under halv pris. Desuden er der fine præmier til de 3 største fisk fanget af juniorer under 18 år og trøstepræmier til alle unge fiskere – og sidst men ikke mindst er der tilbud om instruktion til alle med behov og dagen afsluttes med gratis grillpølser og sodavand til unge som ældre.

Så vi tror på, at det ringe fremmøde skyldtes de nævnte grunde og giver Lystfiskeriets Dag en ny chance til næste år. Forhåbentlig er forholdene er blevet mere normale til den tid.