DSC 0023

LYSTFISKERI ER EN FANTASTISK HOBBY - FOR BÅDE DRENGE OG PIGER

Juniorafdelingen i Trend Å Lystfiskeriforening hedder ” Smoltene”. Vi er den eneste aktive fiskeklub for unge i Nordjylland og kan tilbyder Danmarks største, fedeste og mest alsidige program.
I løbet af året har vi over 30 fisketure til nær og fjern. Vi fanger havørreder i både fersk- og saltvand og fisker efter sild, hornfisk, makrel og fladfisk. Vi fanger alle de forskellige ørredarter plus kæmpe-stør i put-&-take søer samt gedder, aborrer, skaller og andre ”fredfisk”. Af og til er vi også heldige at lande en ægte laks. en sprælsk karpe eller andre sjældne fisk - og med tiden er der gode muligheder for at lære en række forskellige spændende fiskemetoder. Både mede-, spinde- og fluefiskeri.

I vinterhalvåret laver vi en masse ”endegrej” i vort hyggelige klubhus i Hyllebjerg. Godt hjulpet af dygtige instruktører laver vi selv mange forskellige modeller af vrikkende blink, snurrende spinnere og mega-flotte woblere. Vi binder også en masse farlige fluer, laver forfang og lærer at binde de stærkeste fiskeknuder mm. Så vi har altid de bedste grejer klar til fisketurene og sparer samtidig mange penge ved at lave grejerne selv.

Vi færdes i noget af landsdelens smukkeste natur og får masser af spændende og lærerige oplevelser. Selv når vi ikke fanger noget - men det gør vi nu som regel. Vi får afslappet motion, masser af frisk luft og lærer at færdes udendørs i al slags vejr sammen med gode fiskekammerater. - Altid i trygge rammer med opbakning af erfarne, voksne fiskere, når det er nødvendigt. (Børneattest en selvfølge) - og så smager din egen fangst meget bedre end fisk, du køber i butikkerne.

Nye juniorer fra 9-10 års alderen er altid velkomne - og du må gerne starte med et par gratis prøveture, for at se, om det er noget for dig. Klik ind på www.trendaa.dk /juniorafdelingen/nyheder og læs om vore mange. ture helt tilbage til 2014. Eller ring til Orla på tlf. 20 12 93 38 for mere info.
PS. ”Smolt” er det engelske ord for havørred- og lakseunger i lømmelalderen - lige før de svømmer til havs for at æde sig store og fede…


Mvh Orla Bertram-Nielsen