DSCN0391

Kaj Sørensen in memorium

For en snes år siden fangede datidens medlemmer af juniorafdelingen en hel del fine fisk på deres hjemmelavede ”Kaj-blink”, opkaldt efter foreningens mangeårige medlem, Kaj Sørensen.

Han instruerede de unge i nogle fangstsikre, S-formede OG to-farvede blink, der bestod af både et kobber- og et pletsølv-emne, der blev klippet i form og skælpræget, inden de blev loddet sammen og til sidst poleret før de blev monteret med springringe, svirvel og trekrog. - Resultatet var et smukt, klassisk, velfangende blink i stil med den norske ”Krokodil” fra Paravan. Formand Per afløste i øvrigt Kaj for en del år siden og fremstiller stadig modellen sammen med vore juniorer på et par af vinterens klubaftener.

For nylig er Kaj Sørensen desværre gået til de evige fiskevande og den gamle juniorleder mindes også en venlig opringning og nogle empatiske ord fra Kaj, da mit liv slog en koldbøtte for nogle år siden. Derfor er vi mange, der mindes Kaj Sørensen som en god og generøs fiskekammerat og ærer hans minde.

Billedet er fra 2003 og skudt i sløjdsalen på Østermarkskolen med Kaj som det naturlige midtpunkt.