Image0000001(207)

25. maj – Gedder, aborrer og skaller og råhygge til alle på Lystfiskeriets Dag

”Lystfiskeriets Dag” afholdes mange steder landet over og vor lille juniorklub har været med siden starten for 18 år siden – hvor mange foreninger kan mon præstere det?  Vi er i hvert fald den eneste juniorafdeling i Himmerland og i alle årene har overskriften på vort arrangement været ”Familiefiskeri”.


I mange år foregik det i en af vore lokale P&T-søer, der sponsorerede fine præmier og gav gode rabatter på fiskekortene. Børn under 15 år fiskede endda gratis, men tit fangede vi desværre for lidt. Så med tiden kneb det med tilslutningen. Derfor flyttede vi sidste år til den lille, kønne parksø midt i Farsø. Hvor fiskeriet er helt gratis og hvor alle fanger fisk!

Dermed voksede tilslutningen igen. I år med et pænt fremmøde af både juniorer og deres pårørende og alle svingede fiskestængerne og råhyggede, så det var en lyst – selvom de lokale ugeaviser m.fl. (på nær Aars Avis) syltede vore udsendte pressemeddelelser. Ekstra skuffende, at ikke engang Farsø Avis gav lidt omtale – og dermed svigtede byens børn og deres familier for en fed dag i det gode vejr!

Mærkeligt nok svigtede skallerne på dagen. Juniorerne fangede kun 33. Til gengæld genudsatte de 21 aborrer og 6 gedder og dertil kommer de voksnes fangster. Så det var ikke så ringe endda: Karl blev dagens storfanger med flest og største gedder. I alt tre gedder op til 65 cm taget på jerkbait samt en aborre og en skalle som bonusfangst.